Δευτέρα, Μαρτίου 08, 2010

Oscar φέτος και για πάντα!











Η πιο πολυσυζητημένη τελετή της 7ης τέχνης ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με κόκκινο χαλί και λαμπερές παρουσίες! Το απαραίτητο dress code, φορέματα συνδυασμένα με ακριβά κοσμήματα, ψηλά τακούνια, γυαλιστερά ταξίτος, επιμελημένα χτενίσματα και αστραφτερά χαμόγελα συνθέτουν κάθε χρόνο την συγκεκριμένη βραδιά. Φώτα, φλας, κάμερες και………ΠΑΜΕ!

Σε μεγάλο φαβορί εξελίχθηκε η ταινία της με τον τίτλο «The Hurt Locker» η οποία κέρδισε 6 Όσκαρ συμπεριλαμβανομένου και εκείνου της Καλύτερης Ταινίας! Η Kathryn Bigelow δεν φανταζόταν πως σκηνοθετώντας μια ταινία για τον πόλεμο του Ιρακ θα έφευγε από την 82η Απονομή με το χρυσό αγαλματάκι καλύτερης σκηνοθεσίας!
Ως προς το κομμάτι της ηθοποιίας, ο Collin Firth έμεινε τελικά ένας άνδρας μόνος δίχως το χρυσό αγαλματάκι. Το Όσκαρ καλύτερης ανδρικής ερμηνείας δόθηκε στον Jeff Bridges για τις υποκριτικές του ικανότητες στην ταινία «Crazy Heart». Όσο για τον Β’ Ανδρικό ρόλο , εκει ακουσαμε το ονομα του Christoph Waltz για την ταινια "The Inglourious Basterds". Η διασημη καστανη του Hollywood, Sandra Bullock καταφερε να κερδισει Οσκαρ φετος, παιζοντας τον ρολο μιας ξανθιας στο "The Blind Side", οσο για τον Β' γυναικειο ρολο η Mo'Nique κρατησε το αγαλματακι για το "Precious".

Νικητες, ηττημενοι, φαβορι και μη, ολοι ειχαν να χαρισουν ενα χαμογελο καθε που αστραφταν τα φλας...!

Δεν υπάρχουν σχόλια: