Κυριακή, Απριλίου 30, 2006

Tell your secret!















Όλοι έχουμε μυστικά.Κάποια είναι μεγάλα, κάποια μικρά. Θέλουμε να τα μοιραστούμε μερικές φορές αλλά κάτι μας εμποδίζει! Το blog www.postsecret.blogspot.com μπορεί να φιλοξενήσει άφοβα το μυστικό σας αν θέλετε να το βγάλετε απο μέσα σας. Δεν χρειάζεται να να δώσετε το όνομά σας, απλά εξφραστείτε! Οι bloggers ήδη θα το γνωρίζετε!
Παίρνω την blogική αδεία και δημοσιεύω ένα μυστικό που βρήκα εκεί. Μετά απο πέντε χρόνια,κάποιος/κάποια θυμάται ένα φιλί που δεν έδωσε, μια στιγμή που χάθηκε για πάντα!



9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειστε λιγο μακρια νυχτωμενη.
το postsecret δεν ειναι για να παρηγορει κυριες που εμειναν αφιλητες.
ειναι μια υποστηρικτικη δομη για ανθρωπους με εντονη αυτοκτονικη ταση.

twocows είπε...

Δεν νομίζω ο κύριος του postsecret ποτέ να έχει κάνει διακρίσεις μεταξύ των ανθρώπων που έχουν αυτοκτονικη ταση κιαυτούς που απλά θέλουν να πουν ένα μικρό μυστικό. Κι αυτό έχει φανεί από τα καρτ-ποσταλς που έχει εμφανίσει κατά καιρό. Απλώς τυχαίνει να μοιράζουν κάποιοι πιο μεγάλα μυστικά και με την ευκαιρία αυτή μαζεύει λεφτά για να φτιάξει μια γραμμή για αυτούς.

snikolas είπε...

Όπως και να έχει το πράγμα είναι μια πολύ καλή ιδέα. Cinematia έχεις κάνει λάθος το link του postsecret, αν θέλεις το αλλάζεις.

Cinematia είπε...

to "what a big fat opinion!"

Είναι κάτι παραπάνω απο δοχείο μυστικών,αυτό το ξέρω...διάλεξα όμως αυτό το μυστικό γιατί ίσως παραείμαι ρομαντική,πειράζει;;

Cinematia είπε...

to "twocows"

Αυτό λέω και εγώ...γιατί παρεξηγήθηκα..;;

Cinematia είπε...

to "nicolas"

thanks nicola! Θα το κοιτάξω για να το αλλάξω..!

twocows είπε...

Δεν ξέρω πραγματικά, ίσως ο what a big fat opinion πήρε κάτι προσωπικά; i don't know.

Epicuros είπε...

Την ίδια απορία έχω για μιά κοπέλλα (ξένη) που συνάντησα πριν 22 χρόνια και κοιμηθήκαμε γυμνοί και αγκαλιά μιά νύχτα: "I wonder: Why didn't we make love that night?"

Cinematia είπε...

to "epicuros"

Aστα,τελικά αυτό που δεν κάνεις το χάνεις τις περισσότερες φορές για πάντα...